Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Biometrična Dostopna Naprava Za Odklepanje Vrat

Biometric Facilities Access Camera

Biometrična Dostopna Naprava Za Odklepanje Vrat Biometrična naprava, vgrajena v stene ali kioske, ki zajema šarenico in celoten obraz, nato navaja bazo podatkov, da določi uporabniške privilegije. Omogoča dostop z odklepanjem vrat ali prijavo uporabnikov. Vgrajene so funkcije za povratne informacije uporabnikov za enostavno samo poravnavo. Ledi nevidno osvetlijo oko in zasveti bliskavica. Spredaj ima 2 plastična dela, ki omogočajo dvobarvne barve. Manjši del nariše oko s finimi podrobnostmi. Oblika poenostavi 13 sestavnih delov spredaj v bolj estetski izdelek. Uporablja se za korporativni, industrijski in domači trg.

Ime Projekta : Biometric Facilities Access Camera, Ime oblikovalcev : Travis Baldwin, Naročnik ime : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Biometrična Dostopna Naprava Za Odklepanje Vrat

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.