Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavni Set

Relax

Kavni Set Primarni namen nabora je spodbuditi negovanje odnosov. Njegov cilj je vrniti starodavno tradicijo pitja kave skupaj v današnji svet, ki hitro napreduje. Ansambel industrijskega betona in nežnega porcelana ustvarja nenavaden kontrast in različne teksture med seboj poudarjajo. Namen krepitve odnosov v kompletu se kaže v komplementarnih oblikah predmetov. Ker skodelice ne morejo stati samostojno, ko jih kava vloži v skupni pladenj, ljudje pozivajo, da med kavo klepetajo.

Ime Projekta : Relax, Ime oblikovalcev : Rebeka Pakozdi, Naročnik ime : Pakozdi.

Relax Kavni Set

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.