Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija In Bar

Wah Marathi

Restavracija In Bar Enostavnost je ključna za to butično restavracijo. Poigrava se z zemeljskim videzom, medtem ko pika krepkih barv v obliki tradicionalnih lokalnih art-e-dejstev, prikazovalnikov in merkantilne deluje kot preliv. Naravni elementi - les, kamni in privlačna igra svetlobe in sence poživijo Božansko izkušnjo, medtem ko prehajate iz enega oddelka na drugega. Indijansko filozofijo prikazuje domiselno in ponuja funkcionalno, a hkrati čustveno in vizualno slast.

Ime Projekta : Wah Marathi, Ime oblikovalcev : Ketan Jawdekar, Naročnik ime : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Restavracija In Bar

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.