Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Študentski Dom

Koza Ipek Loft

Študentski Dom Koza Ipek Loft je oblikoval studio craft312 kot študentsko gostišče in mladinski center s kapaciteto 240 postelj na 8000 m2 površini. Gradnja Koza Ipek Loft je bila končana maja 2013. Na splošno je vstop v gostišče, dostop do mladinskega centra, restavracija, konferenčna dvorana in preddverje, študijske dvorane, sobe in upravne pisarne v večnajstih 12 nadstropnih stavbah, sestavljenih iz inovativne, moderne in zasnovani so udobni bivalni prostori. Sobe za 2 osebi v osrednjih celicah, razporejene po posameznih nadstropjih, dva predelka in uporaba 24 oseb.

Ime Projekta : Koza Ipek Loft, Ime oblikovalcev : Craft312 Studio, Naročnik ime : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Študentski Dom

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.