Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ležalni Stol

Riza Air

Ležalni Stol Sodoben oblikovalski stol, primeren za bivalne prostore klubov, rezidenc in hotelov. Izdelana z organsko strukturo videza, dopolnjeno s posebno mrežo na hrbtni strani, je stol Riza realiziran le iz trajnostnega masivnega lesa in naravnih lakov. Navdih za oblikovanje izvira iz dela katalonskega arhitekta Antonija Gaudíja in zapuščine, ki jo je modernistični arhitekt pustil v Barceloni, kadar koli navdihnjen z naravnimi elementi in organskim videzom.

Ime Projekta : Riza Air, Ime oblikovalcev : Thelos Design Team, Naročnik ime : Thelos.

Riza Air Ležalni Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.