Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vinograd

Crombe 3.0

Vinograd Cilj koncepta vinogradniške trgovine Crombé je bil, da kupci doživijo povsem nov način nakupovanja. Osnovna ideja je bila, da začnemo z videzom skladišča, ki smo mu nato dodali svetlobo in finost. Čeprav so vina predstavljena v originalni embalaži, čiste linije kovinskih okvirjev še vedno zagotavljajo domačnost in perspektivnost. Vsaka steklenica visi v okvirju v enakem nagibu, v katerem bi jih stregel sommelier. Na 12 m stojalu so postavljeni šampanjec in omarice. Na omarico lahko stranke varno shranijo do 30 steklenic.

Ime Projekta : Crombe 3.0, Ime oblikovalcev : Five Am, Naročnik ime : FIVE AM.

Crombe 3.0 Vinograd

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.