Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Torbica, Večerna Torba

Tango Pouch

Torbica, Večerna Torba Torbica Tango je izjemna torba z resnično inovativnim dizajnom. Gre za nosljivo umetniško delo, ki ga nosi ročni zapestni ročaj, s katerim lahko imate proste roke. V notranjosti je dovolj prostora, konstrukcija zložljivega magneta pa omogoča nepričakovano enostavno in široko odpiranje. Torbica je narejena iz mehkega voščenega usnja iz usnjenega teleta za neverjetno prijeten dotik ročaja in zabuhlih stranskih vložkov, ki namerno kontrirajo bolj izdelanemu glavnemu ohišju iz tako imenovanega glaziranega usnja.

Ime Projekta : Tango Pouch, Ime oblikovalcev : Anne-Christin Schmitt, Naročnik ime : Gretchen.

Tango Pouch Torbica, Večerna Torba

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.