Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pipa Mešalnik Za Umivalnik

Straw

Pipa Mešalnik Za Umivalnik Zasnova mešalnika za umivalnik Straw pipa je navdihnjena v cevastih oblikah mladih in zabavnih slamic za pitje, ki prihajajo z osvežilno pijačo poleti ali vročo pijačo pozimi. S tem projektom smo želeli hkrati ustvariti predmet sodobnega, drznega in zabavnega oblikovanja. Predpostavka, da je bazen kot posoda, je bila prvotna ideja namenjena poudariti pipo kot stični element z uporabnikom, tako kot so slamice za pitje stična točka s pijačo.

Ime Projekta : Straw, Ime oblikovalcev : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Naročnik ime : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Pipa Mešalnik Za Umivalnik

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.