Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pipa Mešalnik Za Umivalnik

Smooth

Pipa Mešalnik Za Umivalnik Zasnova mešalnega korita za umivalnik Smooth je navdihnjena v najčistejši obliki valja, s čimer je naravna posledica cevi, kjer teče, dokler ne pride do uporabnika. Nameravali smo dekonstruirati običajne zapletene oblike, ki jih ima tovrstni izdelek, kar ima za posledico gladko valjasto in precej minimalistično obliko. Eleganten videz linij postane presenetljiv, ko ta objekt prevzame svojo funkcijo uporabniškega vmesnika, saj je to model, ki združuje dinamično zasnovo in popolno funkcionalnost mešalnika za umivalnik.

Ime Projekta : Smooth, Ime oblikovalcev : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Naročnik ime : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Pipa Mešalnik Za Umivalnik

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.