Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Pollen

Prstan Vsak kos je interpretacija drobca narave. Narava postane izgovor, da lahko draguljem podarimo življenje, poigravamo se z teksturnimi lučmi in sencami. Njegov cilj je zagotoviti dragulj z interpretiranimi oblikami, kot bi jih narava oblikovala s svojo občutljivostjo in čutnostjo. Vsi kosi so ročno dodelani, da izboljšajo teksturo in posebnosti dragulja. Slog je čist, da doseže rastlinsko snov. Rezultat daje košček tako edinstven in brezčasen globoko povezan z naravo.

Ime Projekta : Pollen, Ime oblikovalcev : Christine Alexandre, Naročnik ime : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Prstan

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.