Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Samadara Ginige Personal Identity

Logotip Osebna identiteta (logotip) Samadara Ginige je simbol enostavnosti in prefinjenosti. Eleganten monogram, ki vsebuje začetnici "s" in "g", je bil predstavljen v številnih galerijah in člankih. V njenem logotipu, narisanem z eno samo črto, sta obe črki ustvarjalno povezani in prepleteni, razkrivajo njene domiselne oblikovalske sposobnosti s pridihom ženskosti. Samadara je tako oblikovalec kot tudi razvijalec. Celoten dizajn nas spominja na simbol neskončnosti, ki prikazuje njeno sposobnost, da od zasnove do razvoja ponuja končne rešitve.

Ime Projekta : Samadara Ginige Personal Identity, Ime oblikovalcev : Samadara Ginige, Naročnik ime : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.