Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Zasnova

Wild Life

Notranja Zasnova Oblikovanje je namenjeno ustvarjalnosti, ustvarjalnost pa gre za presenečenja! Ko se divje življenje sreča z modernizmom in se popolnoma sklada, takrat nastanejo presenečenja! Oblikovalec je združil sodobno preprostost z etničnimi avanturami za edinstven prostor. Za stene in pohištvo je uporabila nevtralno barvno paleto bele, bež in sive barve z dodatki barvnih poudarkov v stenski umetnosti in svetilkah. Ob vstopu je oblikovalec predstavil leteči kavč za kravjo kožo in viseče steklene kroglice, napolnjene z umetnimi rastlinami za svež videz. Uživajte v divjem življenju!

Ime Projekta : Wild Life, Ime oblikovalcev : Shosha Kamal, Naročnik ime : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Notranja Zasnova

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.