Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Veliko Stanovanje

Attractive Arc

Veliko Stanovanje Ta primer je veliko stanovanje z ravnim nadstropjem v zgornjem nadstropju. Gradbena površina je 260 kvadratnih metrov. Skupina odjemalcev, ki jo nahaja razvijalec, bi morale biti družine z več prebivalstvom. Toda lastnik tega primera je družina treh ljudi. Tako se fino razvrščene funkcije prvotne strukture zdijo trivialne in utesnjene. Glede na to smo v načrtno postavitev celotnega prostora naredili razmeroma velike spremembe. Po prekinitvi običajnega načina družinske postavitve. Večina funkcionalnih področij je bila zasuta, razen spalnic, kopalnic itd

Ime Projekta : Attractive Arc, Ime oblikovalcev : Sheng Tao, Naročnik ime : DEESEN.

Attractive Arc Veliko Stanovanje

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.