Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativno Oblikovanje

Vivifying Minimalism

Korporativno Oblikovanje Rezultat je bil ustvariti sodoben prostor, ki prilagodi terapije, ki temeljijo na napredni tehnologiji, hkrati pa nudi klasične spa tretmaje. Rezultat tega je bil ustvariti dinamičen prostor, ki oddaja strogost znanstvenih laboratorijev in hkrati dodaja znane konotacije toplih klasičnih notranjosti. Navdih za pritličje je bil iz zen filozofije in diadične narave kozmosa. Beli lavaplaster namiguje na klinično bel in znanstveni razlog, čokoladno rjava iz klasične palete namiguje na okusne konotacije človeških želja.

Ime Projekta : Vivifying Minimalism, Ime oblikovalcev : Helen Brasinika, Naročnik ime : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Korporativno Oblikovanje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.