Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

5x5

Stol Stol 5x5 je tipičen oblikovalski projekt, pri katerem je omejitev prepoznana kot izziv. Sedež in hrbtišče stola sta izdelana iz ksilita, ki ga je zelo težko oblikovati. Xilith je surovina, ki jo lahko najdemo 300 metrov pod zemljo in jo kombiniramo s premogom. Trenutno večino surovin odvržemo. Z okoljskega vidika ta material ustvarja odpadke na zemeljskem površju. Zato se je ideja o oblikovanju stola zdela zelo provokativna in zahtevna.

Ime Projekta : 5x5, Ime oblikovalcev : Barbara Princic, Naročnik ime : Sijaj Hrastnik.

5x5 Stol

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.