Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transformacijsko Parkiranje Koles

Smartstreets-Cyclepark™

Transformacijsko Parkiranje Koles Smartstreets-Cyclepark je vsestranski, racionaliziran parkirni prostor za dve kolesi, ki se prilega v nekaj minutah, da omogoča hitro izboljšanje parkirnih prostorov za kolesa po mestnih območjih, ne da bi prišlo do nereda na ulični sceni. Oprema pomaga zmanjšati krajo koles in jo je mogoče namestiti tudi na najbolj ozkih ulicah, kar sprošča novo vrednost obstoječe infrastrukture. Oprema je lahko izdelana iz nerjavečega jekla, ki je barvno usklajena z RAL in je blagovna znamka za lokalne organe ali sponzorje. Uporablja se lahko tudi za prepoznavanje kolesarskih poti. Lahko je preoblikovan tako, da ustreza poljubni velikosti ali slogu stolpca.

Ime Projekta : Smartstreets-Cyclepark™, Ime oblikovalcev : SMARTSTREETS LTD, Naročnik ime : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Transformacijsko Parkiranje Koles

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.