Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni In Pogajalski Prostor

All Love in Town Sales Center

Razstavni In Pogajalski Prostor Komercialni prostor bi lahko bil tudi poslovno usmerjeno območje dejavnosti, polno umetnosti in estetike, kolikor je gledališče in muzej. Malo oblikovalcev si nikoli ni pomislilo, da intenzivna kombinacija ljudi in okolice postane tako nujna, kot smo jo kdajkoli pričakovali. Ustvarili smo notranji prostor, ki je z ljudmi vnesel akord tako, da so kar najbolje izkoristili poceni materiale-žarnice, Ping Pong in božično okrasno kroglico. Izdelali smo legendo o prodaji nepremičnin o zaključnih prodajnih nalogah v treh mesecev v vsej industriji zaradi izrazitega dizajna.

Ime Projekta : All Love in Town Sales Center, Ime oblikovalcev : Raynon Chiu, Naročnik ime : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Razstavni In Pogajalski Prostor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.