Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Ring Watch

Ura Ring Ring predstavlja največjo poenostavitev tradicionalne zapestne ure z odpravo številk in rok v prid obeh obročev. Ta minimalistična zasnova zagotavlja tako čist in preprost videz, ki se odlično ujema s privlačno estetiko ure. Njegova podpisna krona je še vedno učinkovito sredstvo za spreminjanje ure, medtem ko njen skriti e-črnilni zaslon prikazuje živahne barvne pasove z izjemno ločljivostjo, na koncu ohranja analogni vidik in hkrati zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterije.

Ime Projekta : Ring Watch, Ime oblikovalcev : Javier Vallejo Garcia, Naročnik ime : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Ura

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.