Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Posoda Za Začimbe

Ajorí

Posoda Za Začimbe Ajorí je ustvarjalna rešitev za organizacijo in shranjevanje različnih začimb, začimb in začimb, da zadovolji in prilega različnim kulinaričnim tradicijam vsake države. Njegova elegantna organska zasnova je kiparski kos, zaradi česar je odličen okras, ki se odraža kot začetnik pogovora okoli mize. Oblikovanje embalaže je navdihnjeno s česnovo kožo in postane edinstven predlog eko embalaže. Ajorí je okolju prijazen dizajn planeta, ki ga navdihuje narava in je v celoti izdelan iz naravnih materialov.

Ime Projekta : Ajorí, Ime oblikovalcev : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Naročnik ime : photoAlquimia .

Ajorí Posoda Za Začimbe

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.