Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koledar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Koledar Promocijski koledar spletnega mesta portala goo (http://www.goo.ne.jp) je funkcionalen koledar, pri katerem se list za vsak mesec spremeni v žep, ki vam omogoča, da shranjujete in upravljate svoje vizitke, beležke in potrdila. . Tema je Rdeči niz, ki prikazuje vez med Googom in njegovimi uporabniki. Oba konca žepa dejansko držijo rdeči šivi, ki postanejo vrhunec v oblikovanju. Koledar v prijetno ekspresivni obliki, ravno pravšnji za leto 2014.

Ime Projekta : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Ime oblikovalcev : Katsumi Tamura, Naročnik ime : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Koledar

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.