Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koledar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Koledar Z vami gradimo mesta. V tem koledarju je pisno sporočilo, ki ga ponuja pospeševanje prodaje korporacije NTT East Japan Corporate Sales. Zgornji del koledarskih listov je izrezan iz pisanih stavb, prekrivajoči se listi pa so eno srečno mesto. To je koledar, v katerem lahko vsak mesec spreminjate kulise vrst stavb in vas napolnjuje z občutkom, da boste srečni skozi vse leto.

Ime Projekta : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Ime oblikovalcev : Katsumi Tamura, Naročnik ime : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Koledar

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.