Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Barski Stol

Barcycling Chair

Barski Stol Barcycling je barski stol, ki je zasnovan s športnimi tematskimi prostori. Pozornost vzbuja s podobo dinamike na baričnem stolu, zahvaljujoč kolesarskemu sedlu in pedalom za kolesa. Ustvarjanje okostja poliuretanskega sedeža in zgornji del sedeža prekrit z ročnim šivalnim usnjem .Če mehkoba poliuretanskega, naravnega usnja in kakovost ročnega šivanja simbolizira vzdržljivost. Ne glede na standarden barski stol, ki ga ni mogoče spremeniti, naslonjalo za noge, barcikliranje omogoča spremenljivo sedenje z zadrževanjem pedalov na različnih lokacijah. To omogoča daljše in udobnejše sedenje.

Ime Projekta : Barcycling Chair, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Barski Stol

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.