Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor

Ideaing

Razstavni Prostor To je podjetniška razstavna dvorana na Guangzhou Design Week, ki jo je leta 2013 zasnoval C&C Design Co, Ltd. Zasnova je lepo razporejena na površini manj kot 91 kvadratnih metrov, ki jo prikazujeta zaslon na dotik in notranji projektor. QR koda, prikazana na svetlobnem polju, je spletna povezava podjetja. Medtem oblikovalci upajo, da lahko videz celotne zgradbe ljudem vzbudi občutek, poln vitalnosti, zato dokazuje ustvarjalnost, ki jo ima oblikovalsko podjetje, to je "duh neodvisnosti in ideja svobode", ki jo zagovarjata .

Ime Projekta : Ideaing, Ime oblikovalcev : Zheng Peng, Naročnik ime : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Razstavni Prostor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.