Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor

IDEA DOOR

Razstavni Prostor Paviljon C&C v tednu oblikovanja v Guangzhouu 2012 je večdimenzionalna in sinhronska vesoljska naprava. Okna in vrata, razširjena v štiri smeri, uresničujejo pametno pretvorbo in interakcijo znotraj in zunaj razstavnega prostora, kar predstavlja podjetniški koncept strpnosti, odprtosti in raznolikega razvoja. S tehnologijo interaktivnega prikazovanja razširjene resničnosti in superpozicijo resničnega in virtualnega okolja poslovni primer podjetja znotraj naprave doseže pretvorbo zaslonske oblike iz dvodimenzionalne v večrazsežnost.

Ime Projekta : IDEA DOOR, Ime oblikovalcev : Zheng Peng, Naročnik ime : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Razstavni Prostor

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.