Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Zasnova

CRONUS

Notranja Zasnova Barski bivalni prostor za člane je namenjen izvajalcem, ki želijo preživeti stilske mestne noči. Samoumevno je, da boste za tiste, ki želite postati član, in ki so pripravljeni uporabljati ta lokal, čutili nekaj posebnega in izjemnega. Ko začnete tukaj uporabljati, bo uporabnost in udobje zelo pomemben za obratovalno obliko. Ta dva vidika, ki sta bila omenjena, se vam zdita precej čudna in naš pravi izziv je bil naš izziv. Pravzaprav sta bila ta „dva vidika“ ključna beseda za oblikovanje tega bivalnega prostora.

Ime Projekta : CRONUS, Ime oblikovalcev : Aiji Inoue, Naročnik ime : Doyle Collection co.ltd..

CRONUS Notranja Zasnova

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.