Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transformabilni Kavni Stoli In Ležalniki

Twins

Transformabilni Kavni Stoli In Ležalniki Koncept mize za mizo Twins je preprost. Votla mizica za kavo hrani v notranjosti dva polna lesena sedeža. Desna in leva površina mize sta pravzaprav pokrovi, ki jih je mogoče izvleči iz glavnega dela mize, da se omogoči izvlečenje sedežev. Sedeži imajo zložljive noge, ki jih je treba zasukati, da se stol postavi v pravilen položaj. Ko sta stol ali oba stola zunaj, se pokrovi vrnejo k mizi. Ko so stoli zunaj, miza deluje tudi kot velik predal za shranjevanje.

Ime Projekta : Twins, Ime oblikovalcev : Claudio Sibille, Naročnik ime : MFF.

Twins Transformabilni Kavni Stoli In Ležalniki

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.