Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetloba

Louvre

Svetloba Luvr luč je interaktivna namizna svetilka, ki jo navdihuje grška poletna sončna svetloba, ki zlahka prehaja iz zaprtih polk skozi Louvres. Sestavljen je iz 20 obročev, 6 plute in 14 iz pleksi stekla, ki z igrivim načinom spreminjajo vrstni red tako, da transformirajo difuzijo, glasnost in končno estetiko svetlobe glede na želje in potrebe uporabnikov. Svetloba prehaja skozi material in povzroča difuzijo, zato se senc na sebi ne pojavlja niti na površinah okoli njega. Obroči z različnimi višinami dajejo priložnost neskončnim kombinacijam, varnim prilagajanjem in popolnemu nadzoru svetlobe.

Ime Projekta : Louvre, Ime oblikovalcev : Natasha Chatziangeli, Naročnik ime : natasha chatziangeli.

Louvre Svetloba

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.