Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mestni Logistični Sistem

link

Mestni Logistični Sistem Link je sinhroniziran mestni logistični sistem, ki uporablja obstoječo infrastrukturo javnega prevoza. Sistem omogoča brezhibno in trajnostno razporeditev tovora po mestu. To je omrežje, ki povezuje konsolidacijske centre, sosedske skladiščne prostore in lokalna podjetja z uporabo flote robotskih, električnih vozil. Če sledite avtobusom in tramvajem, se vozila vozijo po mestu, ne da bi ovirali promet. Sistem Link skrajša razdaljo razdeljevanja in s tem zmanjšuje potrebo po tovornjakih in odpira možnosti dostave za zadnje pol milje.

Ime Projekta : link, Ime oblikovalcev : Ayelet Fishman, Naročnik ime : Ayelet Fishman.

link Mestni Logistični Sistem

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.