Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vozilo

Shark

Vozilo Morski pes je konceptno vozilo, ki lahko vleče silo v koristno silo za letenje. Oblikovalska filozofija Sharka je najprej ujeti vlečno silo in nato, ko vozilo zaradi upora zračnega toka dvignemo od tal, bo tok zraka prešel skozi luknje na rokah. Te luknje se odprejo in zaprejo hitro in na tak način, da se morski pes lahko ohrani bolj uravnoteženo.

Ime Projekta : Shark, Ime oblikovalcev : Amin Einakian, Naročnik ime : Amin Einakian.

Shark Vozilo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.