Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Digitalna Ura

PIXO

Digitalna Ura Koncept naj bi "digitaliziral" "kotalne številke" mehanske ure v 70. letih. S svojim polnim matričnim zaslonom je PIXO sposoben prikazati tekoče animirane "kotalne" številke. Za razliko od drugih digitalnih ur s potisnimi tipkami ima PIXO samo vrtljivo krono za delovanje vseh načinov, ki vključujejo: Časovni način, Svetovni čas, Štoparica, 2 Alarm, Počasi zvok in časovnik. Celotna zasnova je namenjena ljudem, ki imajo radi nove stvari z novo izvedbo. Različne kombinacije barv in uniseks zasnove lahko ustrezajo različnim željam uporabnikov.

Ime Projekta : PIXO, Ime oblikovalcev : PIXO TEAM, Naročnik ime : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digitalna Ura

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.