Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javni Trg

Brieven Piazza

Javni Trg Navdih za to zasnovo je naklonjenost preprostosti in uvidu mondrijske abstrakcije in simbolike s pridihom karakterja in pristnosti, označenih v zgodovinski kaligrafiji Square Kufic. Ta zasnova je manifestacija skladne fuzije med slogi, ki zagovarjajo sporočilo, da obstaja možnost mešanja različnih na videz nasprotujočih si stilov glede opazovanja s prostim očesom, medtem ko bi pri kopanju globoko v filozofijo za njimi prišlo do podobnosti, ki bi povzročile skladno umetniško delo, ki privlačna je izven očitnega razumevanja.

Ime Projekta : Brieven Piazza , Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Javni Trg

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.