Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mestna Prenova

Tahrir Square

Mestna Prenova Trg Tahrir je hrbtenica egipčanske politične zgodovine, zato je oživitev njegovega urbanističnega oblikovanja politični, okoljski in družbeni desideratum. Glavni načrt vključuje zapiranje nekaterih ulic in njihovo združitev na obstoječi trg, ne da bi motili prometni tok. Nato so bili ustvarjeni trije projekti za rekreacijske in komercialne funkcije, pa tudi spomenik za obeležje moderne politične zgodovine Egipta. Načrt je upošteval dovolj prostora za sprehajanje in sedežne površine ter veliko razmerje med zelenimi površinami, da bi mesto vneslo barvo.

Ime Projekta : Tahrir Square, Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Mestna Prenova

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.