Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Malotehnološka Trgovina Na Drobno

Cyfer

Malotehnološka Trgovina Na Drobno Notranjost maloprodajnih prostorov v prihodnosti kot v sedanjosti bi morala biti zasnovana tako, da spodbuja prijetno nakupovalno izkušnjo in je prilagojena vrsti izdelka, ki se prodaja. Cyfer je trgovina z visokotehnološkimi tehnologijami, zasnovana na QR kodi. Elementi oblikovanja notranjosti in zunanjosti so minimalistični po naravi in tvorijo gladko tekoče okolje, ki poudarja moč izdelka, ki ga pričakujemo v prihodnosti, medtem ko zaznavanje neprekinjeno predstavljajo nepomembne ovire, ki povečujejo raven uživanja in povečujejo željo po interakciji z izdelki.

Ime Projekta : Cyfer, Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Malotehnološka Trgovina Na Drobno

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.