Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

Cell

Kavna Miza Cilj tega pohištva je nadgraditi kakovost in estetiko notranjega prostora ter sprožiti vprašanja o porabi in množični proizvodnji. Ta projekt je sestavljen iz celic. Vsaka celica ustreza različni potrebi, različnemu prostoru za shranjevanje, različnih velikosti in barve. Barve medsebojno delujejo in s prostorom, v katerem so postavljene. Kava miza je lahko na kolesih, da bi dosegli udobje pri mobilnosti. Če ni na kolesih, je mogoče vsako celico ločiti od ostalega in jo postaviti kot stransko mizo. Poleg tega je mogoče celice iste barve in velikosti ponoviti in postaviti na steno.

Ime Projekta : Cell, Ime oblikovalcev : Anna Moraitou, Naročnik ime : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Kavna Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.