Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lesena Igra

BlindBox

Lesena Igra BlindBox je lesena igra, ki združuje uganke z igrami spomina in krepi občutke, kot sta sluh in dotik. To je na vrsti igra za dva igralca. Igralec, ki zbira svoje lastne frnigle, preden drugi igralec zmaga. Igralci premikajo vodoravne predale, da poravnajo luknje v njihovi sredini, da ustvarijo navpične poti, da se frnikolo pade. Igra potrebuje strateške sposobnosti razmišljanja, da blokira nasprotnika, dober spomin za prave poteze in veliko pozornosti, da ugotoviš, kje je marmorji se premikajo na.

Ime Projekta : BlindBox, Ime oblikovalcev : Ufuk Bircan Özkan, Naročnik ime : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Lesena Igra

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.