Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komercialna Površina & Vip Čakalnica

Commercial Area, SJD Airport

Komercialna Površina & Vip Čakalnica Ta projekt se pridruži novemu trendu zelenega oblikovanja letališča po svetu, vključuje trgovine in storitve znotraj terminala in potnika skozi izkušnjo potegne izkušnjo. GREEN Airport Design Trend vključuje prostore bolj zelene in bolj trajnostne oblikovalske vrednosti aeroportuarnosti, celoten prostor komercialnih prostorov je osvetljen z naravno sončno svetlobo zahvaljujoč monumentalni stekleni fasadi, ki je obrnjena proti vzletno-pristajalni stezi. VIP Lounge je bil zasnovan s konceptom organskega in anguardističnega oblikovanja celic. Fasada omogoča zasebnost v prostoru, ne da bi zavirala pogled na zunanjost.

Ime Projekta : Commercial Area, SJD Airport, Ime oblikovalcev : sanzpont [arquitectura], Naročnik ime : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Komercialna Površina & Vip Čakalnica

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.