Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vodilna Trgovina

Lenovo

Vodilna Trgovina Cilj Lenovo Flagship Store je izboljšati podobo blagovne znamke tako, da občinstvu ponudi platformo za povezovanje in izmenjavo izkušenj z življenjskim slogom, storitvami in izkušnjami, ustvarjenimi v trgovini. Koncept oblikovanja je zasnovan na podlagi poslanstva, ki je vplival na prehod s proizvajalca računalniških naprav na vodilno blagovno znamko med ponudniki potrošniške elektronike.

Ime Projekta : Lenovo, Ime oblikovalcev : Johnson Li, Naročnik ime : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Vodilna Trgovina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.