Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Preproga

Folded Tones

Preproga Preproge so po naravi ravne, cilj je bil izzvati to preprosto dejstvo. Iluzija tridimenzionalnosti dosežemo s samo tremi barvami. Raznolikost tonov in globina preproge je odvisna od širine in gostote črte, ne pa od velike palete barv, ki se lahko kosajo z določenim prostorom, kar omogoča prilagodljivo uporabo. Od zgoraj ali daleč preproga spominja na prepognjen list. Kljub temu, da sedite ali ležite na njem, iluzija pregibov morda ni zaznavna. To vodi k uporabi preprostih ponavljajočih se vrstic, ki jih lahko uživamo kot abstraktni vzorec od blizu.

Ime Projekta : Folded Tones, Ime oblikovalcev : Enoch Liew, Naročnik ime : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Preproga

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.