Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina Na Drobno

Sport In Street

Trgovina Na Drobno Oblikovanje smo začeli z različnimi tablami razpoloženja, ki določajo različna zanimanja mladih. Teme tehnologije, socialnih omrežij, streetart in narave so bile sprejete za ustvarjanje trgovine s ulično kulturo. Industrijski materiali so bili uporabljeni v vsem pohištvu po celotni trgovini, da bi ustvarili kul obeti skupaj z naravnimi materiali, ki segrevajo ozračje, ki stremi k občutljivemu ravnovesju. Zapletena zasnova povzroča veliko navdušenje v skritih kotičkih trgovine. Visoka stojala za zaslone, ki so postavljena na sredino, strankam prinašajo radovednost, saj prinašajo skrivnost.

Ime Projekta : Sport In Street , Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Trgovina Na Drobno

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.