Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Senzorična Pipa

miscea LIGHT

Senzorična Pipa Območje miscea LIGHT s senzorji, ki se aktivirajo s senzorji, ima integriran razpršilnik mila, vgrajen neposredno v pipo za udobje in največjo higiensko korist rok. S hitro in zanesljivo senzorsko tehnologijo razprši milo in vodo za higiensko in ergonomsko izkušnjo pranja rok. Vgrajen razpršilec mila se aktivira, ko uporabnikova roka preide čez milo. Nato se milo raztopi šele, ko je uporabnikova roka nameščena pod milino odprtino pipe. Vodo lahko sprejemate intuitivno tako, da držite roke pod iztokom vode.

Ime Projekta : miscea LIGHT, Ime oblikovalcev : Rob Langendijk, Naročnik ime : miscea GmbH.

miscea LIGHT Senzorična Pipa

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.