Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hotel

Sheraton Bursa

Hotel Animacija bi morala biti obsežno modeliranje, ki omogoča vodenje po vseh delih hotela. Različne skupne površine, vključno z preddverjem, konferenčnimi dvoranami, glavno restavracijo, Fitness & Spa centrom, turško kopeljo in VIP turškimi kopelmi, masažnimi prostori , izvršni bivalni prostor, bazen, počivališča in poleg tega standardne sobe, apartmaji, predsedniški apartma so bili modelirani v 4 mesecih. Vsa modelirana območja so po šestdesetih dneh predelala v 4,30 sekunde animacijo 6750 sličic. Ta animacija je postala pomemben element pri uvajanju Sheraton Bursa.

Ime Projekta : Sheraton Bursa, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotel

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.