Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Rekreacijski Objekti

Winter under the roof

Rekreacijski Objekti V Astani ni gorskega reliefa Smučarske dejavnosti. Za gorske aktivnosti in pripravo na tekmovanje v alpskem smučanju je bil izumljen objekt, imenovan notranji smučarski center. Ponuja tri vrste prog za različne lastniške sposobnosti smučanja. Oblikovane stojala za gledalce za spremljanje športnih dogodkov. Hotel namenjen tujim športnikom in obiskovalcem centra. Na pročelju odraža idejo o gorski soteski led, prekrit s snegom. Podporno središče spominja na ledenike. Ideja o takšnem centru, katerega cilj je promocija smučanja v Kazahstanu.

Ime Projekta : Winter under the roof, Ime oblikovalcev : Ozimuk Tatyana, Naročnik ime : The diploma project.

Winter under the roof Rekreacijski Objekti

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.