Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativna Identiteta

Territoria Festival

Korporativna Identiteta Identiteta za 8. festival sodobne umetnosti "Territoria". Festival predstavlja izvirna in eksperimentalna dela sodobne umetnosti v različnih žanrih. Naloga je bila oblikovati identiteto festivala in razvijati zanimanje zanj med njegovo ciljno publiko in ustvariti organizacijsko strukturo, ki se zlahka prilagodi novim temam. Osnovna ideja je bila interpretacija sodobne umetnosti kot drugačne perspektive sveta. Tako se je pojavil slogan "Umetnost z drugačne perspektive" in njena grafična realizacija.

Ime Projekta : Territoria Festival, Ime oblikovalcev : Oxana Paley, Naročnik ime : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Korporativna Identiteta

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.