Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniško Pohištvo

Eleganza

Kopalniško Pohištvo Kolekcija kopalniškega pohištva Eleganza je zasnovana z namenom, da z modernim pristopom ponovno vnese natančnost, eleganco in občutke pohištvene obrti in ročno izdelanih izdelkov ter vnese svež pridih v kopalniško kulturo. Kolekcija Eleganza, ki ima lep pult na elegantnih stojalih, ima elegantno oz. moderna, umetniška in inovativna zgodba, ki združuje mehke in ostre črte s preprostim ravnovesjem.

Ime Projekta : Eleganza, Ime oblikovalcev : Isvea Eurasia, Naročnik ime : ISVEA.

Eleganza Kopalniško Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.