Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tuš

Rain Soft

Tuš Pogled na slap v naravi lahko pritegne vsakogar in ga opazujete ali tuširate pod njim, lahko ustvarite sproščujoče sečnjo. Tako je bilo potrebno simulirati sproščujoč prizorišče slapa v hišah in apartmajih, tako da lahko človek doživi veselje ob tuširanju pod slapom doma. v tej zasnovi obstajata dve vrsti brizganja. Način pesti: Gostota ali koncentracija vode je na sredini in telo lahko opere Drugi način: Vodo se vlije navpično, tako da obdaja obroč in človek lahko uporablja šampon in je obdan s steno vode in ta zid lahko biti jaz

Ime Projekta : Rain Soft , Ime oblikovalcev : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Naročnik ime : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Tuš

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.