Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mall

Fluxion

Mall Navdih za ta program prihaja iz mravljinskih gričev, ki imajo edinstveno strukturo. Čeprav je notranja struktura mravljinskih gričev zelo zapletena, lahko zgradi ogromno in urejeno kraljestvo. To kaže, da je njegova arhitekturna struktura izredno racionalna. Medtem notranjost gracioznih lokov mravljinskih gričev gradi impozantno palačo, ki se zdi izvrstna. Zato oblikovalec uporabi mravlje modrosti za referenco, da zgradi tako umetniški in dobro zgrajen prostor, kot tudi mravlje hribe.

Ime Projekta : Fluxion, Ime oblikovalcev : Zhipeng Kang, Naročnik ime : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Mall

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.