Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stranska Miza

Chezca

Stranska Miza Chezca je stranska miza, ki vam pomaga zbrati vse predmete, ki običajno ležijo naokoli. Zasnovan za majhne prostore, zavzame minimalen prostor in ga lahko postavite kamorkoli okoli hiše. Deluje kot središče za vse majhne predmete in pripomočke, s čimer je vse na vidiku in priročno. Ima zgornjo površino za majhne predmete, sprednjo površino za hranjenje revij in prenosnih računalnikov med polnjenjem ter hrbtni skriti prostor za ohranjanje usmerjevalnika WIFI in organiziranje kablov. Chezca ponuja tudi več vtičnic, ki jih lahko posamezno izvlečete ali obesite ob strani, ko jih ne uporabljate.

Ime Projekta : Chezca, Ime oblikovalcev : Andrea Kac, Naročnik ime : KAC Taller de Diseño.

Chezca Stranska Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.