Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Islamska Blagovna Znamka Identitete

Islamic Identity

Islamska Blagovna Znamka Identitete Koncept projekta blagovne znamke, ki poudarja hibrid islamske tradicionalne ornamentike in sodobnega oblikovanja. Stranka je bila navezana na tradicionalne vrednote, ki jih je zanimalo sodobno oblikovanje. Projekt je torej temeljil na dveh osnovnih oblikah; krog in kvadrat. Te oblike so bile uporabljene za poudarjanje kontrasta med združevanjem tradicionalnih islamskih vzorcev in sodobnega oblikovanja. Vsaka enota v vzorcu je bila uporabljena enkrat, da bi dali identiteti prefinjeno manifestacijo. Srebrna barva je bila uporabljena za poudarjanje sodobnega videza.

Ime Projekta : Islamic Identity, Ime oblikovalcev : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Naročnik ime : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamska Blagovna Znamka Identitete

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.