Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Islamska Blagovna Znamka Identitete

Islamic Identity

Islamska Blagovna Znamka Identitete Koncept projekta blagovne znamke, ki poudarja hibrid islamske tradicionalne ornamentike in sodobnega oblikovanja. Stranka je bila navezana na tradicionalne vrednote, ki jih je zanimalo sodobno oblikovanje. Projekt je torej temeljil na dveh osnovnih oblikah; krog in kvadrat. Te oblike so bile uporabljene za poudarjanje kontrasta med zdru┼żevanjem tradicionalnih islamskih vzorcev in sodobnega oblikovanja. Vsaka enota v vzorcu je bila uporabljena enkrat, da bi dali identiteti prefinjeno manifestacijo. Srebrna barva je bila uporabljena za poudarjanje sodobnega videza.

Ime Projekta : Islamic Identity, Ime oblikovalcev : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Naro─Źnik ime : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamska Blagovna Znamka Identitete

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na nate─Źaju za oblikovanje embala┼że. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili ┼íe mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embala┼żi.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za dru┼żbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odli─Źnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odli─Źni in navdihujo─Źi modeli. Vsak dan nas obi┼í─Źite, da boste u┼żivali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih najve─Źjih oblikovalcev po vsem svetu.