Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oglaševalski Plakat

Amal Film Festival

Oglaševalski Plakat Plakat je navdihnil veselo praznovanje na festivalih. Zasnova je bila ustvarjena, da bi sprejela in slavila razlike, ki obstajajo v bogati španski kulturi. Ker je Španija večkulturna država, ki je bogata s svojo zgodovino in identiteto, je bil plakat zasnovan tako, da je izpostavil upanje med Evropejci in Arabci, muslimani in kristjani. Projekt je bil zasnovan v studiu Barnbrook v Londonu, Združeno kraljestvo. Za oblikovanje plakata je trajal en teden. Uporabljene barve, vrsta in simboli so bili navdih za stičišče španske in arabske kulture.

Ime Projekta : Amal Film Festival, Ime oblikovalcev : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Naročnik ime : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Oglaševalski Plakat

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.