Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Končna Miza

TIND End Table

Končna Miza Končna miza TIND je majhna, okolju prijazna miza z močno vizualno prisotnostjo. Vrh iz recikliranega jekla je vodno izrezan z zapletenim vzorcem, ki ustvarja žive svetlobe in sence. Oblike bambusovih nog so določene z vzorčenjem v jeklenem vrhu, vsaka od štirinajstih nog pa skozi jekleni vrh in nato poravnana. Karbonizirani bambus je viden od zgoraj, kar ustvarja zaporni vzorec, nasproti perforiranemu jeklu. Bambus je hitro obnovljiva surovina, saj je bambus hitro rastoča trava in ne lesni izdelek.

Ime Projekta : TIND End Table, Ime oblikovalcev : Nils Finne, Naročnik ime : FINNE Architects.

TIND End Table Končna Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.